Aşa repede? Andreea Tonciu vorbeşte despre logodna cu noul iubit

foto: facebook

Andreea Tonciu este îndrăgostită nebuneşte de noul iubit, despre care spune că se poartă incredibil de frumos cu ea. Bruneta s-a mutat deja cu acesta, însă nu se grăbeşte să se gândească deja la o logodnă.

Andreea Tonciu este în al nouălea cer de de fericire de când în viaţa ei a intrat Daniel, bărbatul care i-a făcut inima să tresalte de iubire. Frumoasa brunetă a spus că acesta o însoţeşte peste tot şi că se poartă cu ea incredibil de frumos.

Întrebată despre logodnă, Tonciu a spus că vrea să nu se grăbească şi să-şi trăiască povestea de iubire.

"El nu mă lasă niciodată singură. Mergem peste tot împreună. Sunt foarte fericită şi împlinită. Nu pot să vă descriu ce simt în acest moment. Este primul băiat din viaţa mea care se poartă extrem de frumos cu mine, care mă iubeşte foarte frumos. Suntem la început şi ne trăim povestea de iubire şi poate că pe viitor va fi şi mai mult", a declarat Andreea Tonciu la "Star Matinal", de la Antena Stars.

Andreea Tonciu a reintrat în atenţia publică după ce s-a despărţit de iubitul ei de 6 ani, Nicolae Mitea. După ce şi-a recâştigat statutul de fată singură şi independentă, ea a apelat la mai multe operaţii estetice, prin care şi-a îmbunătăţit look-ul.

Citeşte şi:

Imagini "păcătoase" de la ziua Andreei Tonciu: "Să apeleze la mine băieţii valabili"

Andreea Tonciu a renunţat la burlăcie! Primele declaraţii despre noul său iubit

"Sună periculos, trage fusta mai jos!" Andreea Tonciu, apariţie incendiară la propria petrecere

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro