Asta da petrecere pentru o fetiță! Daniela Gyorfi a scos 2.000 de euro din buzunar pentru tort! Și asta nu e nimic

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, iar de mai bine de 10 ani se iubeşte cu impresarul ei, George Tal. Cei doi au împreună o minune de fetiţă, pe care o răsfaţă de fiecare dată când au ocazia, fără să țină cont de costuri.

Cum ziua de naştere a micuţei Maria se apropie, Daniela Gyorfi nu a stat nicio secundă pe gânduri şi a pus în aplicare toate dorinţele pe care cea mică le-a avut în ceea ce priveşte petrecereape care o va ține.


Ca orice fetiţă, Maria este înnebunită după personajele din filmele de animaţie, iar prinţesa Elsa este preferata ei, ceea ce înseamnă ca artista nu are încotro şi trebuie să se conformeze tuturor cererilor fetiţei, chiar dacă pentru asta trebuie să scoată bani grei din buzunar. „Este pur şi simplu înnebunită. Am făcut comanda de tort pentru ziua ei în formă de castel şi cu personajele din filmul ei preferat. Şi restul prăjiturelelor sunt în acelaşi ton, cu prinţesa Elsa. Este destul de costisitor, cam două cântări dau doar pe prăjituri, dar Maria merită orice”, a declarat Daniela Gyorfi.


Nici restul petrecerii nu a fost neglijată, toate fetiţele invitate fiind costumate în prinţese, costuri suprotate tot de artistă. „Caut ca nebuna totul pentru petrecere, iar Maria supraveghează îndeaproape fiecare detaliu. Până şi farfuriile şi paharele le-a ales ea, pentru că nu puteau fi luate aşa, la întâmplare”, a mai spus artista.


Iar cum Daniela Gyorfi este una dintre artistele care câștigă cel puțin 1.000 de euro pentru fiecare recital susținut, un calcul simplu denotă faptul că vedeta va plăti doar pentru tort minimum 2.000 de euro. Iar suma cu pricina se va dubla, petrecerea implicând costumații pe care, evident, le asigură tot artista și pe care le va da copiilor care o vor serba pe micuța ei prințesă.

Citeşte şi:

VIDEO / Daniela Gyorfi, la extreme! Ieri-anorexică, azi rupe frigiderul

"Cele 50 de umbre ale lui Grey” sunt pistol cu apă! De ziua lui George, Daniela Gyorfi îşi face un cadou! Totul despre fanteziile ascunse ale cântăreţei

VIDEO / Daniela Gyorfi, în pragul ANOREXIEI? Cristi Brancu a urcat-o pe cântar!


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro