Asta e VESTEA pe care o aștepta de mai bine de un an! Chelnerii intră în panică, Mutu are ce să sărbătorească

Devenit antrenor al echipei ASA Târgu Mureș, Adrian Mutu pare să traverseze cea mai bună perioadă a vieții sale. Rezultatele acceptabile la nivel de echipă pe care le are nu pot fi însă comparate cu veștile bune pe care le primește atunci când ajunge acasă, soția lui Sandra Bachici făcându-i, pare-se, un cadou incredibil.

Mai exact, spus surse bine informate, Adrian Mutu se pregătește să devină tată, din nou. Iar cea care l-a dat de gol este mama Sandrei, aceasta fiind, zilele trecute, extrem de încântată când a primit vestea, împărtășind-o, în auzul tuturor, cu o prietenă de-a sa. Mai mult, spunea în gura mare mama Sandrei, ele speră că Mutu va deveni tatăl unui băiețel care să îi calce pe urme, sarcina Sandrei nefiind, pare-se, destul de avansată pentru ca medicii să știe ce sex are fătul.
La începutul anului, fotbalistul i-a făcut o surpriză inedită iubitei lui. Cei doi s-au căsătorit în Cuba, după 10 luni de relaţie, evenimentul având loc pe plajă, unde Sandra a fost dusa de Adi Mutu pentru a cina.
În anul 2001, Adrian Mutu s-a căsătorit cu Alexandra Dinu, o vedetă de televiziune din România, cu care are un copil, Mario. Cei doi au divorțat în 2003. Apoi, în 2005, atacantul s-a însurat pentru a doua oara, de data aceasta aleasa fiind modelul dominican Consuelo Matos Gómez. Au doi copii împreună, Adriana, născuta în 2006, şi Maya Vega, venită pe lume în 2008.
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro