Astăzi este ziua de naştere a Danei Rogoz! Imaginea care i-a surprins pe fani: "La 30 de ani mi s-a albit părul de tot!"

Astăzi este ziua de naştere a Danei Rogoz! Actriţa a postat un mesaj pe o reţea de socializare în care descrie cum se simte la vârsta de 30 de ani.

Dana Rogoz îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere şi le-a povestit fanilor de surpriza de care a avut parte la teatru. Artista s-a fotografiat cu părul alb, aşa cum a jucat pe scenă în această dimineaţă.

"Mi-am început aniversarea zilei de naştere pe scena Teatrului de pe Lipscani. La finalul spectacolului mi-au făcut o surpriză minunată: mi-au adus acest buchet de flori şi mi-au cântat toţi actorii de pe scenă şi toţi cei din public <<La mulţi ani>>. P.S. Uite că la 30 de ani mi s-a albit părul de tot. Poza e făcută cu câteva minute înainte de a intra pe scenă", a scris Dana Rogoz, la descrierea imaginii de pe Facebook.

Căsătoria perfectă

Dana Rogoz s-a făcut remarcată pentru publicul larg încă de pe vremea când era doar un copil şi o interpreta pe Abramburica. Astăzi, este căsătorită cu regizorul Radu Dragomir, cu care are un băieţel pe nume Vlad.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Dana Rogoz, în culmea fericirii! Familia ei se va mări cu un membru!

Dana Rogoz nu îşi menajează copilul: "L-am crescut pe platoul de filmare"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro