Atenţie bărbaţi: cele mai frumoase femei din America vin in Romania!

România va găzdui marea finală a celei de-a opta ediţii a concursului Miss Diaspora Models International. Evenimentul va avea loc la Sibiu şi va dura 14 zile.

Deşi toate ediţiile anterioare au avut loc la New York, pe 12 iulie cele 20 de tinere care aspiră la titlul de Miss Diaspora vor urca pe scena din Piaţa Mare din Sibiu. Concurentele locuiesc în Statele Unite ale Americii, dar s-au născut în alte ţări.

Printre ele se numără şi o româncă în vârstă de 21 de ani. Mihaela Elena Williams este studentă la arte şi visează să devină un model de succes. Ea îşi mai doreşte să deschidă o asociaţie pentru a ajuta femeile abuzate şi pentru a lupta împotriva traficului de carne vie.

Frumoasele tinere vor sosi în România cu o săptămână înaintea finalei şi vor avea un stagiu de pregătire. Pe toata perioada evenimentului ele vor fi filmate, iar inregistrarile vor fi incluse într-un documentar. De asemenea, concurentele vor mai participa la o şedinţă foto sexy în cele mai reprezentative locaţii turistice din Sibiu şi împrejurimi, iar pozele vor fi incluse în Miss Diaspora Calendar.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro