Atingeri INTERZISE la sala de forță! Roxana Vancea, protagonista unui VIDEO fierbinte cu o altă femeie

+4 click pentru
galerie

Roxana Vancea este una dintre vedetele care, de-a lungul timpului, a apărut în ipostaze cât se poate de explicite în compania altor femei, orientarea ei sexuală fiind, adeseori, subiectul unor speculații cât se poate de interesante.

A apărut în nenumărate rânduri în ipostaze care mai de care mai intime alături de Roxana Vancea, relația dintre cele două femei fiind, adeseori, sursa unor speculații cu privire la legătura amoroasă pe care ar avea-o. Iar acum, cele două au recidivat. Mai exact, cum Roxana are grijă să ”se prezinte” cu un corp perfect, bine întreținut la sală, cineva trebuie să o ajute să fie în formă maximă.
Elena, bruneta cu ochi albaștri care apare mai tot timpul alături de Roxana Vancea și care nu se sfiește deloc să o sărute pe fosta asistentă TV a fost, zilele trecute, alături de fosta asistentă TV, protagonista unui video incendiar, la sala de forță. Mai exact, Elena o ajuta, teoretic, pe Roxana să facă niște genoflexiuni pentru ”lucrarea” coapselor și al fundului în timp ce avea greutăți în spate. Doar că, pare-se, Elena știe cum să o stimuleze pentru ca Roxana să nu cedeze de la primele câteva repetări, motiv pentru care, din când în când, o atingea, tandru pe sâni... Și, din ce se poate observa, amândouă zâmbeau, în acele momente, mai mult decât încântate...
De altfel, relația dintre cele două a fost, cu ceva timp în urmă, și recunoscută. "Îmi plac şi femeile. Mai mult femeile, sunt mai interesante. Elena e specială. Doar ea! Nu ne dorim copii", spunea, cu ceva vreme în urmă, Roxana Vancea la emisiunea "Acces direct", de la Antena 1, iar Elena a completat-o mai mult decât sugestiv. ”Când se va oficializa legal, cu siguranţă vom face nunta! Găsim o mamă surogat să ni-l facă, să îl crească, noi avem altă treabă", spunea și ea.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro