Au lăsat în urmă problemele. Vica Blochina s-a distrat în Thailanda pe banii lui Piţi. Îl cam ustură la buzunar

Vica Blochina s-a distrat de minune în Thailanda alături de fiul ei şi a cheltuit nici mai mult nici mai puţin decât 15.000 de euro. Blondina este norocoasă, căci un bărbat din viaţa ei a fost extrem de darnic.

Deşi au avut ceva probleme în trecut, Victor Piţurcă a avut grijă ca Vica şi fiul lor să aibă parte de tot confortul dorit şi a decis să suporte jumătate din contravaloarea vacanţei. "Mie îmi plac băieţii cu bani. Jumătate din vacanţă a fost plătită de tatăl copilui meu, Victor Piţurcă", a declarat Vica Blochina pentru o emisiune de la Kanal D.

Vica Blochina şi Victor Piţurcă au avut o relaţie ascunsă vreme de 16 ani, în timp ce fostul selecţionier avea o familie şi era căsătorit. Vica Blochina şi Victor Piţurcă s-au despărţit şi au împreună un copil.

Sursă foto spynews

Citeşte şi

FOTO / Ce mănâncă? Poţi să-i cauţi celulita cu lupa şi nu o găseşti! Vedeta de la noi, trecută de prima tinereţe, care arată aşa în costum de baie

Nu vrea să se bronzeze cu urme, așa că a renunțat la sutien. Are 41 de ani, dar le dă peste nas și adolescentelor cu pozele sale needitate

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro