Au plecat doi, dar este foarte posibil să se întoarcă trei. Marcel Toader și Maria Constantin au dezlegare la sex

Marcel și Maria / foto: captură Pro TV

Marcel Toader și Maria Constantin se iubesc la nebunie încă din prima zi de când s-au cunoscut, iar în toamnă și-au jurat iubirea și în fața lui Dumnezeu.

Cei doi participă împreună într-o emisiune de televiziune, unde nu au voie să facă sex, dar au încălcat deja această regulă.

În această seară, cei doi și-au reînnoit jurămintele, iar fostul soț al Gabrielei Cristea a făcut un gest care a uluit-o pe Maria. Marcel s-a așezat în genunchi și i-a transmis soției sale:

”Continuăm ce am început acum câteva zile. Chiar dacă nu suntem căsătoriți decât de trei luni, eu te iubesc enorm și vreau să facem și un copil, doi, trei”, i-a spus Marcel Mariei, iar acesteia i-au dat lacrimile.

Celor doi li s-a dat voie să doarmă împreună într-o cameră pentru a celebra jurămintele pe care și le-au făcut.

Marcel Toader şi Maria Constantin s-au căsătorit pe data de 26 septembrie 2015. El a fost căsătorit în trecut cu alte cinci femei. Prima soţie a lui Marcel a fost o franţuzoaică. Despre ea se ştie că l-a susţinut financiar, ca să intre în afaceri.

A doua soţie a fost fosta jucătoare de tenis Cătălina Cristea. În 2005, Marcel s-a însurat cu cântăreaţa Anamaria Ferentz. Mariajul lor a durat doar câteva luni şi s-a terminat urât, artista acuzându-l de gelozie excesivă şi violenţă.

La scurt timp de la divoţul de Anamaria Ferentz afaceristul s-a căsătorit cu o femeie mai tânără cu 23 de ani decât el, Diana Ghenu, iar ultima soţie a fost Gabriela Cristea, de care a divorţat în 2013.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro