Au tras din greu până au ajuns celebre! Nu o să-ţi vină să crezi ce meserii au avut Gina Pistol, Nicoleta Luciu şi Inna înainte să fie vedete!

+3 click pentru
galerie

Gina Pistol

Înainte de a-şi câştiga un loc în lumina reflectoarelor, multe dintre vedetele showbiz-ului autohton au încercat să-şi croiască drum în viaţă după tiparele obişnuite. Astfel, figurile care ne zâmbesc astăzi familiar la TV au lucrat, în trecut, cu carte de muncă în spitale sau la magazine.

Iată ce meserii au avut 3 dintre cele mai sexy femei din showbiz!

Gina Pistol
Înainte de a deveni celebră, blonda a fost vânzătoare în oraşul natal, după care a avut aceeaşi ocupaţie şi în Bucureşti. Primul pas spre notorietate l-a făcut când s-a angajat la National TV, în 2005, unde a prezentat emisiunea "Nu suntem blonde".

Nicoleta Luciu
Înainte să devină bomba sexy numărul 1 a României, bruneta a fost asistentă medicală, făcând cu pasiune injecţii în părţile moi ale pacienţilor. Nicoleta a renunţat definitiv la meseria de asistentă în favoarea uneia, mult mai simple, cea de sex-simbol.

Inna
Acum e celebră în întreaga lume, dar, înainte să cunoască gustul celebrităţii, Inna se angaja, în sezonul estival, la tarabele din staţiuni, pentru a vinde turiştilor papuci de plajă, umbrele sau costume de baie. Mai mult, bruneta a mai muncit şi la un magazin cu haine pentru copii. Pe vremuri Inna avea un salariu modest de vânzătoare, dar în prezent este cea mai bogată cântăreaţă care a depăşit graniţele României.

Foto: Facebook

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro