Au tras o sperietură soră cu moartea. O vedetă TV a crezut că va fi mâncat de canibali, împreună cu iubita sa

foto: Twitter

Aflați într-o excursie în Papua Noua Guinee, o vedetă TV și iubita sa s-au temut că vor fi mâncați de canibali, după ce au fost capturați de un trib.

Britanicul Matthew Iovane și iubita sa se aflau în junglă atunci când s-au întâlnit cu un trib de canibali, care i-a legat, dezbărcat, apoi i-a bătut cu macetele.

La un moment dat, Matthew a fost legat de un copac, în timp ce Michelle a fost lovită în mod repetat și i-au crestat degetele.

În timpul acestui tratament îngrozitor, cei doi au putut înțelege din gura celor care i-au capturat cum spuneau ”te ucid”.

Cei doi au reușit cu greu să scape în timp ce erau forțați să meargă goi prin junglă și au fugit. Încidentul este acum investigat, iar șefii de trib vor fi înștiințați de întâmplarea terifiantă.
 
Înainte de a fi atacați, Matthew și Michelle au petrecut cinci zile de vis, în care s-au întâlnit cu localnici și au dormit în aer liber. La un moment dat, doi membri ai tribului i-au înconjurat cu arme.

”Am glumit în legătură cu canibalii din Papua Noua Guinee, dar nu a mai fost nimic de râs atunci când acești bărbați au ieșit din tufiș. Arătau foarte înfricoșători în cosumele lor”, a spus Matthew pentru Daily Mail.

V.M

Citește și:

Mărturii incredibile ale unor români care au scăpat din iadul de unde a izbucnit coşmarul Ebola! "Carnea de om se vinde la tarabă!"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro