Au văzut "enigma Otiliei", în toată splendoarea ei! Atenție, copii! Concertele "Bilionerei" vin la pachet cu o lecție de anatomie!

Otilia, devenită celebră după ce a lansat hit-ul ”Bilionera”, este una dintre artistele care știe că, pe lângă voce, trebuie să facă și show. Iar de fiecare dată când urcă pe scenă, frumoasa artistă o face în ținute care mai de care mai îndrăznețe și, evident, alături de dansatoarele ei, dovedește o senzualitate ieșită din comun. Indiferent cine ar fi în fața lor...

Otilia și dansatoarele ei au susținut un show incendiar pe o scenă de undeva din țară, înconjurată de un gard improvizat. Dar, ca o profesionistă în adevăratul sens al cuvântului, focoasa cântăreață nu a făcut niciun fel de rabat la ”calitatea” show-ului.
Așa că, îmbrăcată de parcă nu avea nimic pe ea, alături de dansatoarele ei, la fel de goale, cele trei au început să dea din toate ”extremitățile” trupului lor perfect într-un mod cât mai senzual cu putință.
S-au ”zbătut” cât s-au zbătut ele, au arătat tuturor cât de bine se pricep ele să danseze în ritmul muzicii, dar... oarecum degeaba. Pentru că, așa cum se poate observa și pe filmare, în fața scenei erau doar... copii cu vârste cuprinse între vreo 7 și 10 anișori.
Care, siderați, simțeau, probabil, pentru prima oară, fiorii pasiunii în timp ce își lipiseră privirile curioase de formele apetisante ale celor trei femei de pe scenă.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro