Au vrut să arate ca modelele de pe copertă, dar au suportat dureri cumplite! Poveştile terifiante ale divelor care s-au "tunat"

Baba suferă la frumuseţe, dar nici chiar aşa! Pentru că şi-au dorit să arate perfect şi să aibă un bust cât mai generos, vedetele au făcut coadă la medicul estetician. S-au bucurat  ele cât s-au bucurat, până când au dat de necaz, căci bisturiul le-a făcut mari probleme!

Cum chirurgia estetică este o loterie, multe dintre vedete şi starletele autohtone, au tras lozul necâştigător şi au fost nevoite să suporte dureri groaznice şi unele dintre ele au făcut chiar şi câte 3-4 operaţii pentru a scăpa de probleme.

Simona Traşcă nu a suferit de această dată din pricina iubirii, ci din cauza implanturilor de silicon. Se bucură de statutul sexy, dar preţul a fost unul scump. Pentru a afla mai multe detalii despre problemele de sănătate ale blondei, dar şi ale altor dive din showbiz-ul românesc, citind continuarea aici.

Foto: arhivă

M.T.

Citeşte şi:

VIDEO / Simona Traşcă face asta pentru iubitul ei! S-a aşezat la casa ei ÎN ALTĂ ŢARĂ! "Fiul meu o să-mi lipsească, dar o să vină în vizită la noi"

VIDEO / Simona Traşcă, cerută de soţie de Ziua Îndrăgostiţilor: "A cel mai romantic moment din viaţa mea"

A luat-o de mână! A dus-o la Paris! Acolo, Simona Trașcă a avut parte de surpriza vieții ei!


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro