Auch, sânii mei! Roxana Nemeş, la un pas de leşin! A sărit de pe trambulină în piscină şi a păţit-o rău de tot! / Video

Nici nu a început bine antrenamentul pentru show-ul verii "Spash! Vedete la apă" că s-a şi accidentat! Cântăreaţa Roxana Nemeş a fost la un pas să leşine, după ce a sărit de pe trambulină, de la 5 metri înălţime, în piscină.

Artistei nu i-a ieşit din prima săritura şi, colac peste pupăză, bustul ei apetisant la care poftesc toţi bărbaţi au avut de suferit. "Aoleu, sânii ei!" a început să ţipe Roxana în momentul în care a ieşit din bazinul olimpic. Blonda a avut nevoie de minute bune să-şi revină , dar şi de un masaj la sâni pe care şi l-a făcut singurică. Deh, dacă Radu Groza, iubitul ei, nu i-a sărit în ajutor...

"Splash! Vedete la apa” este noul show de divertisment, format internațional, ce va fi difuzat în lunile iulie și august la Antena 1, în care mai multe vedete își vor învinge teama și vor sări de la înălțime într-un bazin olimpic. Show-ul va fi prezentat de Pepe și de Roxana Ionescu, iar competiția va fi jurizata de Anda Adam, Daniel Buzdugan, Roxana Vancea și un multiplu campion la înot.
 
Printre cei care își vor invinge teama de apă și de înălțime se numără Ozana Barabancea, DJ Wanda, Sonny Flame, Daniela Crudu, Marius Novanc, Andrei Duban, Roxana Marcu, CRBL, Jasmine, Adi Nartea, Tăvi Colen, Cosmin Selesi, Sorana, Cornel Păsat, Marian Drăgulescu, Xonia, Andrei Leonte, Dana Săvuică şi Roxana Nemeş.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro