Aurel, fost concurent de la MPFM, iubeşte din nou! Cât de HOT e prima iubită cu care se afişează, după ce a divorţat de Valentina

+9 click pentru
galerie

Diana e prima iubită oficială a lui Aurel, fost concurent de la MPFM, după ce a divorţat de Valentina. © Sursa foto: Facebook

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Aurel, unul dintre foştii participanţi ai reality-show-ului care a fost prezentat de Paula Chirilă, iubeşte şi se simte iubit din nou! De altfel, aceasta e cea mai recentă mărturisire pe care a făcut-o pe o reţea de socializare, unde a făcut public un selfie cu prima iubită oficială de când s-a despărţit de prima lui soţie, Valentina.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Aurel şi Valentina, foşti concurenţi de la MPFM, au divorţat vara trecută. Timpul i-a vindecat rănile, iar inima lui iubeşte din nou. Femeia alături de care şi-a refăcut viaţa este o brunetă focoasă, pe care o cheamă Diana.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Diana este prima iubită cu care Aurel, fost concurent de la MPFM, se afişează pe reţelele de socializare după divorţul de Valentina. Cei doi iubiţi petrec mult timp împreună şi se distrează mereu.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. "Acum să vedem poze de la nuntă!!!" e unul dintre mesajele pe care i l-a scris o prietenă, iar Aurel a răspuns cu un emoticon smiley face.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU a fost un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, care s-a terminat pe 4 martie. Emisiunea a ajuns la șase sezoane de succes și a ajutat zeci de foști concurenți să își găsească jumătatea. În finala ultimului sezon, după ce Alina a fost eliminată au rămas următorii concurenţi: Edith, Adriana, Georgiana, Mihaela, Mihai, Mădălin, Geo şi Petru.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro