VIDEO / Aurelian Temişan i-a făcut o surpriză soţiei sale, ÎN DIRECT! Ce i-a pregătit de aniversarea a 21 de ani de căsnicie

Aurelian Temişan şi Monica Davidescu sunt un cuplu frumos şi fericit. Astăzi, pe 13 ianuarie sărbătoresc 21 de ani de căsnicie, iar artistul i-a făcut o surpriză emoţionantă, în direct.

Aurelian Temişan a făcut un tablou cu povestea lor, format din fotografii cu ei doi sortate pe ani. Surpriza a impresionat-o oe soţia lui şi a intrat prin convorbire telefonică în emisiune.

"Trebuia să i-l dau Monicăi azi, dar ea nu a putut să vină. Sunt 21 de ani acolo. 13 ianuarie este ziua în care ne-am cunscut eu cu Monica Davidescu. Era 3 iunie 2000 şi am ieşit cu prietenii să ne plimbăm. Am fost la o mănăstire. Toată lumea ştia că va urma logodna, numai Monica nu ştia. Preotul ne-a chemat şi aia a fost. Vrem doar să credem în şansa pe care ne-a dat-o Dumnezeu. De 21 de ani construim relaţia noastră", a declarat Aurelian Temişan, miercuri, în emisiunea "Agentul VIP" de la Antena Stars.

"Îmi pare foarte rău că nu sunt acolo, dar asta e când ai copil", a spus Monica Davidescu.

A.B.

Foto: Captură Antena Stars

Citeşte şi:

Tocmai cu el? Andreea Bălan, surprinsă dormind cu alt bărbat decât iubitul ei

Are 43 de ani, dar încă atrage toate privirile! Cum arată Aurelian Temişan la bustul gol

VIDEO / Moment special la "Next Star"! Aurelian Temişan a jucat într-o scenetă, alături de fiica sa! Micuţa îi seamănă leit


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro