Aylin Cadîr, o mămică fericită! Ce mare şi frumos s-a făcut băieţelul ei

foto: facebook

Aylin Cadîr trăieşte cele mai frumoase momente din viaţa unei femei. Artista se bucură alături de fiecare moment petrecut alături de băieţelul de numai o lună.

Aylin Cadîr este o mămică fericită şi îndrăgostită nebuneşte de bebeluşul ei, Pavel Ali. Băieţelul le-a cucerit deja pe prietenele mămicii sale şi nici nu se putea altfel, căci este o minune de copil.

De curând, Laura Cosoi a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care apare împreună cu Aylin Cadâr care îşi poartă în braţe bebeluşul, ce doarme liniştit.

(foto: facebook)

Cine este Aylin?

Aylin s-a căsătorit în 2011 cu Traian, pe care îl alintă Bebe. Cei doi s-au cunoscut la Neptun, unde au făcut şi nunta. De fapt, tinerii au avut două nunţi, una românească şi una turcească.

După nuntă, cei doi au plecat în luna de miere în Mexic. „Asa mi s-a parut normal. Eu sint turcoaica, iar el e roman. Atit el, cit si parintii lui au fost de acord. Mama deja isi inchipuia nunta. E mai cosmopolita. In bloc la mine sint doua familii de turci (dintre care una e a noastra), una de tatari, una de machedoni, una de moldoveni…“, declara artista, pentru revista VIP.

Aylin Cadîr este născută pe 16 decembrie 1985, în Constanta, şi este o cântăreață și actriță de origine turcă din Romania. Tânăra s-a remarcat pe scenă în anul 2003, în cadrul concursului "Alege Asia" în urma căruia a fost înființată formația Pops.

Citeşte şi:

E IMENSĂ. Uite cât de mare are burta Aylin Cadir în cea de-a 33-a săptămână de sarcină. A pozat în lenjerie intimă

Aylin Cadîr, ultima poză cu burta de gravidă! Cum arată artista cu câteva ore înainte de naştere

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro