Bahmu aruncă bomba: "Sunt victima violenţei economice"

Adriana Bahmuteanu

Adriana Bahmuţeanu e solidară cu Alexandra Stan. Invitată, astăzi, în emisiunea "Acces direct", Bahmu a făcut declaraţii emoţionante din trecutul ei şi a sfătuit toate femeile care sunt victime ale violenţei domestice să ia măsuri.

Bahmu a ţinut să specifice că nicio femeie nu trebuie să stea să sufere sau să se lase bătută. Aceasta a recunoscut că şi ea a fost bătută măr acum câţiva ani şi a fugit de acea căsnicie.

Vedeta TV a subliniat faptul că există mai multe tipuri de violenţă şi a declarat franc că ea este afectată de violenţa economică pentru că se luptă pentru banii ei prin tribunale.

"Pe noi, româncele, legile nu ne apără. Există mai multe tipuri de violenţă: violenţă verbală şi violenţă economică, eu personal sunt victima violenţei economice. Am fost şi victima violenţei domestice dar nu îmi face nicio plăcere să mă gândesc la acele clipe", a spus Bahmu la "Acces Direct".

"Primul meu mariaj a fost nefericit. Îmi pare rău că m-am căsătorit tânără, am fost victima violenţei domestice şi nu îmi e ruşine. Mă bucur că acum s-a terminat. Am plecat de la el pentru că mă bătea şi când lucrurile astea se continuă, nu văd de ce să se mai continue o asemenea relaţie. Mi-a fost greu până mi-am luat inima în dinţi. În interiorul meu încă îmi e rău când mă gândesc la ce mi-a făcut. Mentalitatea nu s-a schimbat", a adăugat Adriana.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro