Bahmu cu Poliția la poartă, copiii ei, cu Silviu Prigoană, la munte! Avem DOVADA

Scandalul dintre Adriana Bahmuțeanu și tatăl copiilor ei a ajuns la faza ”pe Poliție”. Pentru că, în urmă cu câteva ore, îngrijorată din cale afară, vedeta TV a mers la omul de afaceri acasă pentru a-și recupera copiii. Dar, indiferent cât a bătut la ușă, fie ea, fie cei de la Protecția Copilului sau de la Poliție, răspunsul a fost același: nimeni nu e acasă.

Mai mult decât atât, Silviu Prigoană i-a trimis Adrianei Bahmuțeanu o înștiințare conform căreia o anunță că va pleca, alături de copiii lor, la munte, la schi, în Poiana Brașov. Motivul, l-a explicat omul de afaceri în notificare, este legat de prelungirea vacanței de iarnă a elevilor, prelungire cauzată de ger. Mai mult, la sfârșitul notificării trimise, Silviu Prigoană a anunțat, sec: ”În acest timp, copiii își vor întări sănătatea la schi”, explicând totodată că îi va duce el, în prima zi de școală, adică lunea viitoare, la cursuri.


”Nu se poate așa ceva. Silviu Prigoană are făcută, acum, o plângere penală pentru nerespectarea unei hotărâri judecătorești, ceea ce este un delict”, ne-a anunțat Adriana Bahmuțeanu, din secția de Poliție, în timp ce completa formularele necesare. Mai mult decât atât, revoltată, Adriana susține că cei doi fii ai săi i-au cerut, când au avut posibilitatea să trimită mesaje, să îi aducă, înapoi, la ea acasă. De altfel, a explicat ea, la notificarea cu pricina, ea a răspuns, urgent, cerându-i lui Prigoană să îi dea copiii înapoi.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro