Bahmu, ”trădată” de cele mai apropiate persoane din viața ei! Când va vedea imaginile acestea, va lua foc de supărare

Adriana Bahmuțeanu nu va fi deloc încântată în momentul în care va vedea imaginile surprinse de fotoreporterii Spynews.ro. Iar motivele sunt evidente, avânmd în vedere că fostul ei soț a fost surprins, alături de cea care pare să îi fie iubită, în ipostaze incredibile alături de persoanele cele mai importante din viața prezentatoarei TV.

După ce a divorțat și s-a reîmpăcat de nenumărate ori cu Adriana Bahmuțeanu, Silviu Prigoană pare că și-a găsit linștea și fericirea în brațele altei femei pe care a cunoscut-o, spune el, la o nuntă în Republica Dominicană. Invitat la ziua de naștere a lui Laurențiu Reghecampf, fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu a apărut însoțit de o blondă alături de care părea extrem de fericit și, spre surpriza tuturor, îi avea alături pe cei doi băieți pe care îi are cu vedeta Antenei Stars.

Iar micuții, zâmbitori și foarte degajați, păreau să se înțeleagă de minune cu blondina la brațul căreia apăruse tatăl lor, ținând-o de mână
Cei doi băieți ai lui Prigoană și ai Adrianei Bahmuțeanu s-au jucat relaxați cu cea care pare să fie iubita tatălui lor, având grijp să nu se dezlipească nicio clipă de ea întreaga seară.

Fotografii: Sorin Cioponea

Citește și:

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană, din nou la cuţite! Ce se va întâmpla cu şcolarizarea copiilor?

Adriana Bahmuţeanu a ajuns la limita răbdării: "Nu mai am aer să vorbesc. Copiii mei nu pot merge la şcoală din cauza fostului meu soţ!"

Adriana Bahmuţeanu, în sfârşit optimistă: "Pentru mine este o victorie faptul că instanţa mi-a admis consilierea psihologică!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro