Banii aduc și tinerețea! Cum a rezolvat problema ridurilor un celebru om de afaceri de la noi / Foto & VIDEO

+3 click pentru
galerie

Unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri de la noi din țară, multimilionar încă de secolul trecut, pare să fie foarte, foarte atent când vine vorba de înfățișarea lui. Și, cum știe că un look impresionant asigură și un succes pe măsură, bărbatul cu pricina pare să fi rezolvat, de curând, problema îmbătrânirii.

Viorel Cataramă este, cu siguranță, unul dintre oamenii de afaceri care este foarte atent cu înfățișarea lui. Și, de curând, el a fost surprins în timp ce se întorcea de la Voiena, din Austria, singur, loc în care părea să fi fost pentru a mai parafa câteva afaceri bănoase, consultându-și la fiecare câteva secunde laptopul. Și, în avion, Viorel Cataramă a lăsat la vedere, la un moment dat, o dovadă clară a faptului că, pentru a părea mai tânăr decât este, a apelat la chirurgia estetică. Mai exact, pare-se, după cicatrice, el și-a făcut un lifting facial, reușind în acest fel să scape de inesteticele riduri pe care, cu siguranță, la cei peste 60 de ani pe care îi are, au tot apărut.
În altă ordine de idei, pare-se, omul de afaceri este extrem de atent cu tot ceea ce ține de fizicul său. mai exact, el face mult sport, recunoaște că este foarte atent la alimentație și, la modul cel mai evident, nu refuză beneficiile pe care medicina modernă i le poate oferi, cu atât mai mult cu cât acasă are un chirurg plastician cunoscut în România.


Viorel Cataramă şi Adina Alberts trăiesc de ani buni o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu doi ani, în luna iunie. Căsătoria a fost una demnă de un milionar şi a avut loc pe malul lacului Snagov.
Dacă vrei sa fii la curent cu cele mai noi ştiri din țară, dar și din întreaga lume, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro