Banii sau iubirea? 5.000 de lei contra a două ore de intimitate! Ce au decis concurenţii "Mireasă pentru fiul meu"

foto: facebook

Banii sau iubirea? Concurenţii "Mireasă pentru fiul meu" au avut de ales între a renunţa la suma de 5.000 de lei pentru 2 ore fără camere şi a păstra banii. În acest timp, concurenţii nu vor avea voie să încalce regula 25, care interzice întreţinerea relaţiilor sexuale între concurenţi.

Concurenţilor "Mireasă pentru fiul meu" li s-a oferit o ofertă greu de refuzat. Staff-ul emisiunii  le-au oferit concurenţilor posibilitatea de a petrece timp de 2 ore fără a fi înregistraţi de camerele de supraveghere şi fără lavaliere, cu condiţia să plătească "orele de libertate" cu suma de 5.000 de lei.

Bucurie, bucurie, dar cu limite! Concurenţii nu vor avea voie să încalce regula 25 a competiţiei.

"Nu se va vedea, nu se va auzi fiindcă se vor opri lavalierele, însă cu anumite condiţii: să nu se încalce regula 25. Nu se va înregistra. Veţi avea intimitate în ceea ce priveşte lucrurile dintre voi. Veţi putea să spuneţi tot ce gândiţi. Pentru asta, va trebui să renunţaţi la 5.000 d elei din acel supliment de 25.000 de lei. Camerele doar vă vor supraveghea",
le-a spus prezentatoarea emisiunii concurenţilor "Mireasă pentru fiul meu".

Propunerea a stârnit controverse între tineri, băieţii au acceptat imediat oferta, în timp ce fetele au cam ezitat. Cei mai mulţi au decis însă: "Majoritatea vrea să plătească banii, aşa că veţi avea lavalierele oprite timp de 2 ore, iar camerele nu vor înregistra".

Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15 -13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Citeste si:

Emoţii mari pentru un cuplu din casa "Mireasă pentru fiul meu"! Astăzi a primit inelul

Cristian de la "Mireasă pentru fiul meu" a fost eliminat! Elly este devastată

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro