Barbie de România a avut parte de dezamăgirea vieţii ei! Tatăl vedetei a vrut să o motiveze pentru Bac', dar a dat cu bâta în baltă, rău de tot! Cum s-a răzbunat blonda

Este supranumită Barbie de România şi a devenit instant faimoasă după prestaţia de pe scena "X Factor", atunci când a leşinat după primele versuri ale piesei pe care o interpreta.

Dornică de afirmare, Sabrina a renunţat la şcoală, care se pare că îi cam punea beţe în roate, în carieră. Invitată la evenimente mondene, dar şi la emisiuni TV, Barbie de România s-a văzut nevoită să facă alegerea vieţii ei: şcoala sau cariera? Sabrina a ales, iar cariera a avut câştig de cauză, Barbie de România optând pentru a merge la cursuri cu frecvenţă redusă.


Pentru a o impulsiona pe fiica lui, tatăl Sabrinei i-a promis că îi va face un cadou, pentru a lua note mari la examenul maturităţii. Dornică de a avea o maşină, Sabrina nici nu s-a gândit că tatăl ei nu i-ar face un asemenea cadou, însă surpriza nu a fost una pe placul tinerei, tatăl ei dezamăgind-o. „Tata a vrut să îmi facă un cadou, să mă impulsioneze pentru Bac, iar eu speram să fie o maşină. Nu a fost aşa. Tata mi-a cumpărat o rochie, de aproape 2.000 de euro”, a declarat, vizibil dezamăgită, Barbie de România.


După ce a ales să renunţe la cursuri, optând pentru cele cu frecvenţă redusă, Barbie a mai luat o decizie, care i-a uimit pe toţi. Chiar dacă schimbarea cursurilor nu îi afectează data la care ar trebui susţine examenul de Bacalaureat, Barbie a ales să nu susţină nici simulările. „Nu am mers să dau simularea, pentru că acum nu sunt obligată”, a mai spus Barbie, răzbunându-se astfel pe tatăl ei, pentru cadoul pe care i l-a făcut.

Citeşte şi:

Bac-ul îi bate la uşă, dar ei îi arde de distracţii! Barbie de România s-a unduit o noapte întreagă prin cluburile de fiţe

Barbie de România schimbă foaia! Nu mai aruncă banii pe haine, ci îi foloseşte cu folos

VIDEO / Barbie de România şochează din nou! "Diva" a leşinat în faţa camerelor de filmat, în timp ce acorda un interviu


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro