Barbie de România, pozată în cabina de probă! Imagini... fierbinți

Sabrina Fabian sau "Barbie de România", aşa cum este cunoscută, are complexe în legătură cu obrajii săi. Şi, pentru că simte că îi are prea mari, Sabrina Fabian ar fi vrut să apeleze la medicul estetician, pentru a-i tăia. Obrajii par a fi singura parte a corpului care o nemulţumeşte pe blondină.

Încă de la debutul său pe scenă a cam gafat-o, atunci când a leşinat la audiţiile X Factor, şi chiar dacă a trecut ceva timp de atunci, se pare că Sabrina nu se mai satură de ipostazele „penibile”.


Cum programul liceului pe care îl urmează, începea abia spre după-amiază, Sabrina s-a decis să dea o raită prin magazinele dintr-un centru comercial din Capitală, unde s-a pus pe probat de zor hăinuţe.


În graba de a-şi găsi articolele vestimentare dorite, dar nici să nu întârzie la cursuri, Barbie de România a omis să tragă perdeaua cabinei de probă, astfel că s-a văzut tot. Cum ochii curioşilor au ajuns chiar şi în cabina de probă, fotografiile cu Sabrina, în toată splendoarea ei, nu au întârziat să apară.

Citeşte şi:

Barbie de România a scăpat de "fălcile de bulldog". Şi-a injectat obrajii, iar schimbarea este vizibilă

Bacalaureatul îi dă bătăi de cap! Ce NOTE aşteaptă Barbie de România și la ce FACULTATE vrea să meargă

VIDEO / Barbie de România se bucură de rezultatele primelor intervenţii estetice! Şi-a etalat noul chip la "Agentul VIP". Îţi place cum arată acum?


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro