Bat clopote de nuntă! A fost refuzat de Andreea Mantea, dar acum zâmbeşte din nou! Finalistul de la „Burlăciţa” şi-a găsit marea dragoste

A participat la emisiunea „Burlăciţa”, unde a luptat din greu pentru inima Andreei Mantea, dar a pierdut la mustaţă, chiar în marea finală, când bruneta i-a refuzat cererea în căsătorie. Chiar dacă nu s-a mai afişat în compania altei femei de atunci, se pare că soarele a răsărit acum pe strada lui, când se pare că şi-a găsit jumătatea.

Finalul show-lui a fost unul neaşteptat pentru mulţi dinte telespectatori, şi poate la fel de incert şi pentru Marius Gogoaşe, care a fost foarte îndrăgostit de Andreea. „Am suferit foarte mult la finalul show-lui, însă am avut şi noroc datorită job-ului şi a prietenilor, că mi-au fost aproape şi m-au scos puţin din tristeţea finalului. Sentimentele mele pentru Andreea Mantea au fost foarte puternice şi era normal să sufăr după acel moment”, a spus, în urmă cu ceva timp, finalistul show-lui.


Chiar dacă a suferit, Marius a încercat să privească partea pozitivă a lucrurile, iar acum, la aproape doi ani de la finalul show-lui, cel care a ajuns până în marea finală este extrem de îndrăgostit, ba chiar se gândeşte intens la viitor. „Da, sunt într-o relaţie. Nu aş vrea să spun prea mult, căci îmi e frică să nu s eîntâmple ceva. Este o relaţie foarte frumoasă, la început, care sper eu să fie ultima”,a declarat Marius.


Chiar dacă s-a speculat că ar fi început o relaţie cu o blondă misterioasă, iar prietenii virtuali l-au felicitat imediat, Marius a făcut lumină şi cu privire la acest zvon. „Ne-am amuzat copios când am văzut ce a apărut. Blonda din fotografie este doar o prietenă de-a mea. Nici vorba de o relaţie”, a mai spus Marius.

Citeşte şi:

VIDEO / Andreea Mantea, pusă pe jar de o ispită din "Insula Iubirii": "Ce muşchi are!"

VIDEO & FOTO / Ispitele din "Insula Iubirii" i-au pus pe jar pe băieţii de la "Mireasă pentru fiul meu"

Andreea Mantea este îndrăgostită lulea? Ce mesaj a postat vedeta


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro