Bat clopote de nuntă? Ar putea să se căsătorească! Ce o dă de gol pe Mihaela Borcea?

+13 click pentru
galerie

 

Timpul vindecă rănile, linişteşte apele, ba chiar mai mult reuşeşte să ducă lucrurile pe un făgaş normal şi liniştit!
Se pare că şi Mihaela Borcea şi-a găsit în sfârşit liniştea, iubeşte şi este o femeie împlinită, la destul de mulţi ani de la divorţul de fostul ei soţ, Cristi Borcea!
Femeie de afaceri, mamă devotată, afacerista a rămas în relaţii foarte bune cu Cristi, dar cum era şi firesc, a întors fila spre un nou capitol din viaţa ei. Deşi este de ceva vreme cu Sorin Rap, bărbatul care i-a cucerit inima fostei doamne Borcea, Mihaela Borcea a ţinut această relaţie departe de ochii lumii şi ai presei, ea fiind o persoană discretă. Se pare însă că în ultima perioadă, afacerista a ales să dea cărţile pe faţă şi nu se mai ascunde de nimeni! 
Fiind nedespărţiţi, cei doi amorezi, au făcut un lucru care le-a întărit şi mai mult legatura sentimentală dar şi imaginea în faţa lumii că lucrurile sunt mai serioase ca oricând! Aşadar, zilele trecute, Mihaela şi Sorin au creştinat un baieţel, devenind astfel părinţi spirituali, gest care vine să confirme că lucrurile sunt din ce în ce mai serioase între ei. Dacă va urma şi o căsătorie între cei doi amorezi, nu putem băga mâna în foc, dar un lucru e cert: Sunt fericiţi şi se comportă că o familie adevărată, iar Mihaela Borcea are din nou pe chip acea strălucire pe care nu o poţi cumpăra cu bani şi care nu e aşa usor de găsit în zilele noastre!

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

R.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro