VIDEO / Bătaie la "Mireasă pentru fiul meu"! Două concurente s-au bruscat şi s-au ameninţat: "Îţi smulg părul din cap!"

În ediţia de sâmbătă a show-ului "Mireasă pentru fiul meu", Emilia şi Lavinia s-au certat teribil şi s-au luat la bătaie.

Telespectatorii ştiu că Emilia şi Lavinia nu se suportă una pe cealaltă şi se ceartă mereu. În timpul unui joc, Lavinia a tras-o de păr pe Emilia, iar apoi s-au luat la bătaie.

"Tu pe mine să nu mă atingi că îţi smulg părul din cap. O bat la următoarea tură", a declarat Emilia, sâmbătă, în emisiunea "Mireasă pentru fiul meu" de la Antena 1.

Mireasă pentru fiul meu este un reality-show matrimonial din România difuzat pe Antena 1. Concurenții sunt împărțiți în: Mame (soacre), Mirese (nurori/fete) și Băieți (miri/gineri).

Ei sunt repartizați în două case: Casa Băieților (unde stau băieții), iar Casa Mamelor și a Fetelor (unde stau mamele și fetele). Aceștia sunt supravegheați 24 ore din 24, 7 zile din 7. Din 1 iulie 2013, pe Antena Play, se poate viziona Mireasă pentru fiul meu 24 din 24. La Tv puteţi urmări emisiunea de luni-vineri de la 11:15-13:00 şi de la 14:00-16:00, iar sâmbăta de la 14:00-16:00 şi de la 17:00-19:00.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Citeşte şi:

PUBLICITATE

Sunt nedezlipiţi! Raluca şi Flavius de la "Mireasă pentru fiul meu" se iubesc mai mult ca oricând

S-a deschis cutia! Radu şi Cristian, concurenţii din casa "Mireasă pentru fiul meu" au aflat decizia finală


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro