Bătăuşul Alexandrei Stan vorbeşte despre violenţă! Ce spune Marcel Prodan despre bărbaţii care lovesc femeile / Video

+2 click pentru
galerie

A şocat întreaga ţară cu violenţa lui, dar în trecut poza în cel mai sfânt bărbat! Marcel Prodan, impresarul care a trimis-o pe Alexandra Stan pe patul de spital, ironiza în urmă cu ceva timp violenţa românilor.

Într-una dintre apariţile sale televizate dinaintea declanşării scandaluilui, Marcel Prodan făcea declaraţii în care lăsa impresia că nu ar fi capabil să lovească o femeie.

"Românul are un caracter mai ciudat, preferă să te lovească în loc să te susţină", spunea Marcel Prodan în trecut.

Bărbatul a arătat zilele trecute că este unul dintre cei cu "caracter ciudat" - aşa cum îi numea chiar el pe bătăuşi. Acesta a bătut-o crunt pe Alexandra Stan până a trimis-o pe patul de spital, iar imaginile cu ea desfigurată au făcut înconjurul lumii.

Artista a declarat, la începutul săptămâii, că a fost bătută şi înjurată de managerul ei la studioul de înregistrare, după ce artista s-a arătat interesată de sumele câştigate în urma concertelor susţinute, precizând că în ultimele şase-şapte luni ea nu a primit niciun ban. Ulterior, bătaia ar fi continuat în timp ce se afla cu managerul în maşină, pe străzi ale Constanţei, iar la ieşirea din municipiu către Valu lui Traian, localitate unde au domiciliul părinţii cântăreţei, aceasta ar fi încercat să coboare din autoturismul aflat în mers, pentru a scăpa de agresor. Interpreta susţine că managerul a oprit maşina şi ea a putut coborî, deplasându-se pe şosea şi cerând ajutorul participanţilor la trafic, după care a întâlnit un echipaj de poliţie.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro