Bate câmpii sau nu? Poveştile Monicăi Gabor: "Am fost la un pas să organizez o întâlnire între Băsescu şi Obama. Mr. Pink are afaceri la nivelul lui Warren Buffett"

Revenită pe plaiuri mioritice de câteva săptămâni, Monica Gabor se laudă cu viaţa de vis pe care o duce peste Ocean. Fosta soţie a lui Irinel Columbeanu spune că a intrat în lumea bună datorită iubitul ei, Mr. Pink, care este prieten la cataramă cu Barack Obama şi are afaceri la nivelul magnatului Warren Buffett.

"Mr. Pink e un om important în relația dintre SUA si China. Barack Obama a fost acasă la Mr. Pink de 3-4 ori. Am fost pe punctul de a organiza o întâlnire între președintele României și Barack Obama. Afacerile lui sunt foarte importante pentru economia Americii, de nivelul lui Warren Buffett. E un om foarte important, lucrurile se discută altfel la acest nivel. Ar fi bine să te prietenești cu Mr. Pink pentru că el cunoaște foarte multe vedete și le-ar aduce aici la emisiune. A luat cina cu Brad Pitt și Angelina Jolie, eu nu eram acolo, din păcate, pentru că mi-aș fi dorit să o cunosc pe Angelina" a spus Monica Gabor la Pro TV, moment în care Cătălin Măruţi nu s-a mai putut abţine şi a întrebat-o: "Tu sigur nu baţi câmpii?"

"Nu" , a spus Monica sigură pe ea.

Oare aşa să fie?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro