Bate vântul în buzunarele lui „tata Puiu”! Pe ce a cheltuit o avere Anghel Iordănescu / EXCLUSIV

+2 click pentru
galerie

Anghel Iordănescu este cu totul altul atunci când vine vorba despre familia sa. Cu riscul de a rămâne lefter, generalul nu ţine cont de nimic atunci când trebuie să-şi facă odraslele fericite.

Cu toate că nu se pricepe să le facă cadouri celor apropiaţi, „tata Puiu” a găsit metoda potrivită pentru a-i bucura pe aceştia. Aşa a făcut şi cu băiatul lui cel mic, Alexandru.
Recent, tânărul a împlinit 23 de ani, iar Anghel Iordănescu a băgat mâna adânc în buzunar. Mai exact, fostul antrenor i-a oferit fiului său o sumă impresionantă de bani. 
„Tata nu se pricepe să cumpere cadouri, iar ca să compenseze acest lucru obişnuieşte să ofere bani. Aşa a procedat şi de ziua mea. Mi-a oferit o sumă destul de mare: 3.000 de euro”, a declarat, în exclusivitate pentru Spynews.ro, Alexandru Iordănescu.
Cum orice gest frumos nu rămâne nerăsplătit, „tata Puiu” este pe cale să primească o veste mare. Alexandru este amorezat până peste cap şi se gândeşte foarte serios să facă pasul cel mare. Cunoscut ca un om credincios, Anghel Iordănescu şi-a îndemnat fiul să întemeieze o familie.
La 23 de ani, Alexandru Iordănescu cochetează cu fotbalul şi chiar a încercat să dea lovitura carierei. În toamna anului trecut, tânărul s-a transferat la Steaua lui Gigi Becali. Fiul lui „tata Puiu” a avut parte de o surpriză neplăcută. „Războinicul Luminii” l-a pus pe liber după doar o săptămână de la semnarea contractului cu vicecampioana României. Totul cu complicitatea lui Mihai Stoica, directorul sportiv al grupării. 
URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro