Bei zilnic acest produs, dar nu ştiai că are aceste efecte devastatoare! Este principalul vinovat pentru cancerul mamar

Un studiu desfăşurat în Norvegia arată că femeile care beau trei căni de lapte pe zi sunt de trei ori mai expuse la riscul de cancer la sân, în comparaţie cu cele care beau cel mult o cană de lapte pe zi.

Conform Secretele.com, laptele este principalul responsabil pentru creşterea bolnavelor de cancer mamar. Se știe că hormonii și factorii de creștere din compoziția laptelui au potențial cancerigen, dar același lucru este valabil, se pare, și pentru toate suplimentele sintetice de vitamină D care se folosesc adeseori la îmbogățirea laptelui și a produselor lactate.

De aceea se crede că femeile bolnave de cancer la sân iau în medie de 2 ori mai multă vitamină D sintetică decât cele sănătoase. Un alt semnal de alarmă tras de specialiştii le priveşte pe femeile care poartă în mod frecvent sutien timp de cel puțin 12 de ore pe zi sunt de 20 de ori mai predispuse la riscul de a dezvoltă cancer la sân comparativ cu cele poartă rar sutien sau care nu poartă deloc. Riscul este și mai crescut la femeile care poartă sutiene cu suport metalic.

Sursă foto Secretele.com

Citeşte şi

Buretii, viitorul tratament pentru cancer?

Vascul - remediu impotriva cancerului

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro