Betty cea urâtă s-a transformat într-o femeie fatală, dar norocul în dragoste nu i-a surâs. A fost părăsită, chiar înainte de nuntă!

+4 click pentru
galerie

Betty cea urâtă © Facebook

În urmă cu mulţi ani, Ana Maria Orozco cucerea publicul din toată lumea interpretând rolul lui Betty cea urâtă, care a şi consacrat-o. 

Actriţa a fost asociată des cu această imagine, de femeie urâtă, deşi în viaţa reală ea are un alt look. Este o femeie elegantă, sexy şi frumosă. Aceasta are şi doi copii.

Dar, surprinzător, în viaţa reală, ea, fiind o femeie frumoasă, nu a avut noroc în dragostea, aşa cum a avut atunci când era Betty cea urâtă, iar şeful ei s-a îndrăgostit iremediabil de ea şi au rămas împreună, căsătorindu-se.

În viaţa de zi cu zi, actriţa, a fost, din potrivă, ghinionistă când a venit vorba de relaţii. Atât de ghinionistă, încât a fost părăsită chiar înainte de nuntă. 

Aceasta urma să se căsătorească cu actorul Maxi Ghione, dar cu puţin timp înainte de nuntă aceasta a fost părăsită, iar marele eveniment, aşteptat cu nerăbdare de milioane de fani nu a mai avut loc. Actorul a anunţat brusc că s-au despărţit, fără a oferi alte explicaţii.

În prezent aceasta nu este căsătorită deşi are vârsta de 44 de ani. Dar, şansele pentru a întâlni bărbatul potrivit sunt încă mari. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro