Betty Salam râde de tipele care au exagerat cu operațiile estetice: ”Un bot frumos de rățușcă de câteva sute de euro”

+3 click pentru
galerie

Betty Salam © Sursa foto: Facebook

Betty Salam este pusă pe glume și nu ratează ocazia de a râde de femeile care au trecut de prea multe ori pe la medicul estetician. 

Fata cea mare a lui Florin Salam a transmis un mesaj care te va amuza copios. Betty Salam a râs de femeile care exagerează cu injectarea de acid hialuronic în buze. La cei 17 ani, fata manelistului are buzele extrem de cărnoase, fără nicio intervenție a medicului estetician. 

”Știe cineva o fată cu un bot frumos de rățușcă de câteva sute de euro? Mi s-a înfundat chiuveta”, este mesajul amuzant pe care fata lui Florin Salam l-a postat pe una dintre rețelele de socializare. Mesajul nu este scris de Betty Salam, ci aceasta l-a distribuit. Cel mai probabil s-a amuzat copios când a citit.

Betty Stoian este pasionată de muzică, însă, spre deosebire de tatăl, Florin Salam, ea nu a ales să cânte manele. Piesele sale care îi amintesc de mama pe care a pierdut-o pe când era doar un copil fac furori. În prezent, Betty trăieşte o poveste de dragoste alături de un bărbat, pe care-l cheamă Cătălin Vişănescu. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

D.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro