Beyonce de România, săltată de poliţie! Blonda a mers să-l vadă pe tatăl ei, dar nu se aştepta să păţească asta!

Beyonce de România trece prin momente cumplite! Blonda a mers acasă la tatăl ei ca să îl revadă după mulţi ani de zile, dar mama ei vitregă a chemat poliţia.

Beyonce de România este afectată din cauză că tatăl ei nu mai vrea să audă de ea. Fosta iubită a lui Nicolae Guţă vrea să ia legătura cu el şi să îl întrebe de ce se comportă atât de rece cu ea.

VIDEO / Beyonce de România, în lacrimi. Dezvăluiri despre copilăria grea pe care a avut-o

"O să stau aici până vine. De când sunt divorţaţi, el a avut comportamentul ăsta şi nu pot să-mi explic. Mama mea vitregă mi-a zis că nu este acasă şi a sunat la polţie. Aş vrea să mă sune el. Eu nu am treabă cu ea. Poliţia i-a spus ei să-mi dea numărul lui ca să nu mai existe astfel de conflicte. Nu a vrut să-mi dea numărul lui. O să aştept aici", a declarat Beyonce de România, miercuri, în emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1.

Beyonce de România este o cântăreaţă de manele. Aceasta a trăit o frumoasă poveste de dragoste, care însă s-a terminat cu scandal, după venirea pe lume a fetiţei lor, Anais. În prezent, frumoasa se iubeşte cu un libanez, pe nume Ibrahim.

A.B.

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

Asta ar putea să fie bomba începutului de an. Stelian Ogică, tatăl adevărat al lui Beyonce?

VIDEO / Beyonce de România, probleme grave de sănătate: "Mă doare rău"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro