Beyonce de România, veste URIAȘĂ la început de an! Ce se întâmplă cu fosta iubită a lui Nicolae Guță

+3 click pentru
galerie

Beyonce de România a primit, după luni bune, prima veste bună, imediat după Revelion. Astfel, fosta iubită a lui Nicolae Guță are toate motivele să fie, acum, fericită, cu atât mai mult cu cât, în preajma Sărbătorilor de Iarnă avea emoții cu privire la starea ei de sănătate.

Mai exact. medicii au descoperit o serie de chisturi extrem de asemănători cu mugurii unei tumori în zona pieptului vedetei. Iar asta, spun apropiații vedetei, o face pe sărmana Mădălina să tremure de teamă că ar putea avea boala cumplită. Și, așa cum era normal, în ultima perioadă, Beyonce de România și-a petrecut timpul prin diverse clinici pentru a afla dacă este sau nu bolnavă de carcer. Iar rezultatele analizelor au făcut-o să plângă de fericire.
”Mădălina are niște probleme care pot fi tratate cu ușurință. A scăpat de chimioterapie sau de radioterapie, nu are cancer. Trebvuie doar să fie atentă, să se trateze, să scape de chisturile acelea, poate chiar se va opera, dar, în fapt, nu este nimic care să îi pună în pericol viața”, ne-a spus o apropiată de-ale vedetei care, acum, plutește de fericire că știe că va apuca să își crească fetița.
Beyonce de Romțânia era suspectă de cancer

"Mi-e frică să aflu rezultatul. Am mai avut probleme şi la sâni, dar și genital. Am mai fost suspectă de cancer. Ma doare acolo şi când mă spăl. Ma gândesc la copilul meu, nu la mine. Acum mă gandesc la cancer, la ce este în interior. Mă gândesc numai la Anais, nu mă mai gândesc la sâni, la reconstrucţie. Dacă este cancer ce o să mă fac? Ce o să facă copilul meu fără mine?", a spus Beyonce de România printre lacrimi.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro