Bianca are nevoie de ajutor. Nu ştie ce rochie de mireasă să îmbrace ca să-l dea pe spate pe Victor Slav

+2 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu e într-o mare dilemă. Cum nunta ei cu Victor Slav se apropie cu paşi repezi, apetisanta roşcată nu ştie încă cum să îl dea pe spate pe prezentatorul ştirilor meteo în noaptea în care vor deveni soţ şi soţie.

Se pare că Bianca se pricepe mai bine să dea jos hainele în pictoriale fierbinţi din revistele dedicate bărbaţilor decât să se îmbrace cu nişte ţinute care să rămână întipărite în memoria celor din jurul ei. Mai exact, azi, roşcata s-a trezit în faţa unei dileme existenţiale: cu ce să se îmbrace la nunta ei cu Victor Slav. „Mă ajută şi pe mine cineva să-mi aleg rochia de mireasă” a notat vedeta lângă una dintre fotografiile pe care le-a postat pe contul ei de Facebook.
În altă ordine de idei, Bianca pare deja foarte agitată în legătură dcu detaliile pe care mai are să le pună la punct până va avea loc fericitul eveniment. Astfel, ieri, vedeta a postat o fotografie în care apare într-o maşină cu un buchet de mireasă în mână la care se uită lung, de parcă tot probează aranjamentele florale pentru a se lămuri care i se potriveşte cel mai bine.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro