Bianca de la "Insula Iubirii" a reacţionat la replica: "Ţi-e gândul la Sorin în fiecare zi". Mărturisirea sa i-a luat prin surprindere pe toţi

+8 click pentru
galerie

Nu rata următoarea ediţie a emisiunii "Temptation Island - Insula Iubirii", duminică, 13 august, de la ora 20:00! © Sursa foto: Facebook

Bianca, una dintre concurentele de la "Temptation Island - Insula Iubirii", a făcut mare vâlvă pe internet, după ce a făcut publică o poză şi a dat replica unei fane care i-a scris ceva în legătură cu Sorin. De altfel, ea şi ispita masculină au făcut de mai multe ori dragoste în timpul şederii lor în Thailanda.

La scurt timp după ce a urcat pe internet o poză în care stă tolănită pe canapea, o fană i-a scris: "Pun pariu că ţi-e gândul la Sorin în fiecare zi". Reacţia Biancăi de la "Insula Iubirii" nu a întârziat să apară.

"Da, toată noaptea în visez" e mesajul scris de Bianca, una dintre concurentele de la "Temptation Island - Insula Iubirii" din cel de-al treilea sezon.

La scurt timp după ce Bianca de la "Insula Iubirii" a scris comentariul de mai sus, un admirator a reacţionat: "Zi-mi că erai ironică. Ăla nu e bărbat, e un macho man printre ţărani". De data aceasta, Bianca Hincianu Gherman nu a mai dat niciun răspuns, iar acest lucru a stârnit controverse, mai ales că ea şi Liviu, bărbatul alături de care a mers în Thailanda, au ales să părăsească îndrăgita emisiune împreună, ca un cuplu.

Bianca de la ”Insula Iubirii”, reacţie şocantă înaintea revederii cu Liviu

Bianca și Sorin de la "Insula Iubirii" nu au rezistat tentației și și-au dat frâu liber imaginației.

Nu rata următoarea ediţie a emisiunii "Temptation Island - Insula Iubirii", duminică, 13 august, de la ora 20:00!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro