Bianca Drăgușanu, de mână cu Victor Slav, la maternitate! Vedeta a spus totul despre sarcină

Viața Biancăi Drăgușanu pare să fie din ce în ce mai orientată spre familie și, evident, spre mărirea acesteia. Pentru că, astăzi, frumoasa vedetă a fost surprinsă în ipostaze care cu greu mai pot nega existența unei sarcini.

Vestea că Bianca ar fi însărcinată a este, cu siguranță, una dintre cele mai discutate subiecte ale lumii mondene. Și, parcă pentru a întări și mai mult speculațiile cu privire la sarcina ei, astăzi, după prânz, Bianca Drăgușanu, de mână cu bărbatul pe care îl consideră soțul ei, Victor Slav, s-a prezentat în fața unei maternități private din nordul Capitalei.
Acolo, deși evident grăbită, Bianca părea extrem de relaxată și de zâmbitoare. ”Nu este momentul să discutăm despre asta acum”, ne-a spus Bianca Drăgușanu, susținând că, de fapt, merge să viziteze pe cineva acolo, deși scuza ei părea cusută cu ”ață albă”. Dar, evident, nici nu a negat informația că ar fi însărcinată, semn că un sâmbure de adevăr există....
"Dacă aș fi însărcinată, nu aș spune. S-a speculat mult pe acest subiect. Nu e cazul să vorbesc, nu o să mă apuc să fac țeste că altele în direct. Îmi doresc mult un copil. Numele de Valentina îmi place mult și numele Vladimir.Amândoi ne dorim o fetiță. Îmi place că e cu v de la Victor, are o rezonanță aparte. Și Maria îmi place, Gabriela... Nu aș vrea că Victor să asiste la naștere. Ține de intimitatea femeii, de ce să vadă așa ceva. Dacă își dorește, să se uite pe youtube. Dar oricum nu își dorește", a declarat Bianca Drăguşanu, marţi, într-o emisiune TV.

Urmăriţi toate declaraţiile Biancăi Drăguşanu, în exclusivitate, astăzi, la Antena Stars, de la ora 19.30, la "Star news".

Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro