Bianca Drăgușanu și-a pozat fetița dormind, dar mulți au observat un detaliu! Cine a sărit în apărarea ei

+2 click pentru
galerie

Sursă foto: Instagram

Bianca Drăgușanu și-a început dimineața fericită și a postat momentul pe rețelele de socializare. Cu toate astea, un detaliu a fost suficient ca spiritele să se aprindă.

Ce e mai frumos decât să deschizi ochii dimineața, iar lângă tine să ai tot ce înseamnă fericirea pentru tine? Astfel de clipe trăiește și Bianca Drăgușanu, care a postat în această dimineață o fotografie cu micuța Sofia a cărei descriere este: ”#blessed Thank you God for my beautiful” (n.r. - #binecuvântată Mulțumesc Doamne pentru frumoasa mea)

Fanii au observat însă un detaliu peste care nu au putut trece cu vederea, iar în secțiunea de comentarii a pornit o întreagă discuție.

Vezi despre ce e vorba pe AntenaStars.ro!

Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Vedeta a născut la o clinică privată, fetiţa măsurând 50 de cm şi cântărind 3250 de grame. Aceasta formează un cuplu alături de tatăl fetiţei ei, Victor Slav.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cunoscut în platoul unei emisiuni la sfârşitul anului 2012şi s-au îndrăgostit la prima vedere. Cei doi au fost iubiţi timp de trei luni, iar apoi au ales să se căsătorească, în septembrie 2013. Căsnicia lor a durat doar şase luni, după care au divorţat. După mai multe despărţiri şi împăcări, cei doi s-au împăcat, iar, în prezent, formează un cuplu.

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro