Bianca Drăguşanu a recunoscut că este mai bună decât Victor Slav. Vedeta nu se împacă deloc cu modestia

+3 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, unul dintre cele mai moderne cupluri din showbiz © Instagram

Bianca Drăguşanu este o soţie iubitoare şi are mereu grijă ca soţului ei să-i fie bine. Chiar şi aşa, când vine vorba de critici, Bianca Drăguşanu nu se sfieşte să-şi arate superioritatea în faţa soţului ei.

Aceasta este şi cea mai recentă situaţie, Bianca Drăguşanu arătând încă o dată că este mai bună decât Victor Slav. Totul a pornit de la faptul că femeile ar trebui să facă din când în când ordine în dulap, în haine, dar mai ales în relaţii. Plecând de la această idee, Bianca Drăguşanu a făcut o diferenţă între femei şi bărbaţi, precizând că femeile reuşesc să termine cu lucrurile negative din viaţa lor la timp, idee ce a formulat-o sub o formă metaforică.

"Am trecut printr-o zonă cu grădină, oamenii tăiau iarba, iar asta m-a dus cu gândul la copilărie şi la curăţenia de primăvară. Când m ajuns la serviciu, din dulapul de haine mi-au căzut toate în cap, toate hainele. Chiar vorbeam cât de important este să arunci din lucrurile vechi. Te ataşezi de o pereche de pantofi, de exemplu, dar parcă nu te mai regăseşti. Le mai laşi în dulap pentru că te gândeşti că poate îţi mai trebuie, dar nu îi mai foloseşti.  Şi m-am gâdit la relaţii. Aşa se întâmplă mereu, în orice tip de relaţii e important să faci curăţenie din când în când. Spre deosebire de bărbaţi, femeile îşi aruncă patofii din dulap la timp", a spus Bianca Drăguşanu, despre diferenţa dintre femei şi bărbaţi în relaţii.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro