Bianca Drăguşanu, enervată că Anda Adam locuieşte în apartamentul lui Victor Slav: "Ar fi frumos să... "

Bianca Drăguşanu are o relaţie frumoasă cu Victor Slav, dar încă sunt mici discuţii în ceea ce priveşte relaţia pe care el a avut-o cu Anda Adam.

Bianca Drăguşanu este supărată din cauza faptului că Anda Adam locuieşte încă în apartamentul lui Victor Slav. Se pare că, în timpul relaţiei cu artista, Victor a făcut un credit la bancă.

"Sunt căsătorită deja în faţa lui Dumnezeu. Vreo două săptămâni am fost gripată. Era să ajung la injecţii. Am avut ochiul roşu de trei ori. Am băut vitamina C, am luat antibiotic. era nasol să fiu gripată singură, aşa că i-am dat-o şi lui. am stat amândoi în casă. Ar fi frumos ca doamna să-şi mute creditul şi să ne lase să ne facem treburile. El dacă vrea să-şi facă un credit nu mai poate. E problema lor. Ratele le plăteşte. Au existat discuţii, dar dacă unii oameni sunt pasivi şi acţionează cu nesimţire, asta e. Noi avem o casă unde să stăm, dar ar fi încurcat dacă vrea să facă un credit. Dacă o să fac nuntă din nou, nu mă mai las filmată", a declarat Bianca Drăguşanu, luni, într-o emisiune TV.

Au fost căsătoriţi doar câteva luni

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au căsătorit civil pe data de 6 septembrie 2013, iar în primăvara anului 2014, după doar câteva luni, cei doi au divorţat, asta după ce Bianca a fost surprinsă alături de Adrian Cristea la Paris.

În urmă cu câteva luni, ea şi Victor Slav au decis să mai dea o şansă iubirii lor, astfel că şi-au reluat relaţia amoroasă.

A.B.

sursă foto Facebook

Citeşte şi

Bianca Drăguşanu şi-a lăsat fanii mască cu un decolteu de infarct: "Eşti superbă"

Bianca Drăgușanu îi pune la punct pe toți cei care o critică. Ce le-a transmis ea răutăcioșilor, de a fost și felicitată


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro