Bianca Drăguşanu, schimbare neaşteptată de look! Îţi place ce şi-a făcut la păr?

foto: facebook

Bianca Drăguşanu s-a plictisit de extensiile de păr şi de blondul care a consacrat-o aşa că a decis să-şi facă o schimbare uluitoare de look. De data aceasta, fost soţie a lui Victor Slav a optat pentru o nunţă de coniac pentru părul drept, natural.

Bianca Drăguşanu şi-a surprins prietenii virtuali cu o schimbare de look neaşteptată. Aceasta a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care se vede că a renunţat la blondul care a consacrat-o.

Fosta soţie a lui Victor Slav a ales să renunţe la extensii, optând pentru a-şi purta părul natural, pe care l-a vopsit într-o nunaţă de coniac.

(foto: facebook)

Cum a devenit cunoscută?

Bianca Drăguşanu a intrat în atenţia presei în momentul în care a apărut la braţul designerului Cătălin Botezatu. Cei doi au avut o relaţie amoroasă care s-a terminat în momentul în care vedeta a fost surprinsă în compania "Prinţului" Adrian Cristea. Bianca a mers mai departe în materie de cuceriri şi nu mică ne-a fost mirarea atunci când a ajuns la altar alături de Victor Slav,  pe vremea aceea "Băiatul de la meteo". A fost doamna Slav pentru şase luni, căci mariajul lor n-a mers şi au divorţat.

Citeşte şi:

VIDEO / Bianca Drăguşanu are un obicei de la care nu se abate! Uite ce mănâncă de arată atât de bine

Se răzbună sau nu Bianca Drăguşanu pe Victor Slav? Vedeta a spus întreg adevărul la "Star Matinal"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro