Bianca Drăguşanu se apleacă spre cele sfinte: a început să citească Biblia! Mesajul de dragoste postat. Îi este adresat oare lui Victor Slav?

Frumoasa Bianca Drăguşanu a postat recent pe Facebook un mesaj din ... Biblie. Roşcata n-a precizat cui îi este adresat acest text, dar mesajul este cât se poate de "explicit": "Dragostea acoperă totul, crede totul, nădăjduieşte totul, suferă totul... dragostea învinge mereu!". Alături a postat un citat din cartea sfântă, dintr-o epistolă către corinteni.

Mesajul îi poate fi adresat lui Victor Slav, cel care i-a fost soţ pentru câteva luni şi, alături de care a petrecut recent o mini-vacanţă la Londra. Cei doi au refuzat să spună răspicat dacă s-au cuplat din nou, dar Bianca a scăpat "porumbelul". E din nou îndrăgostită. "Nu vorbesc despre relaţia mea! Am spus că nu mai vorbesc despre relaţia mea. Prefer s-o trăiesc şi să fiu fericită", le-a declarat frumoasa roşcată reporterilor  de la Spynews.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au avut o relaţie plină de năbădăi, marcată de multe certuri şi împăcări. În septembrie 2013, cei doi s-au căsătorit, dar, în februarie 2014, au divorţat. Zvonuri despre o nouă nuntă au început să apară din luna august a anului trecut, iar recenta mini-vacanţă de la Londra a sporit bănuielile tuturor că Bianca şi Victor sunt din nou îmmpreună.  

SURSA FOTO: Facebook

CITEŞTE ŞI: 

Apariție incendiară a Biancăi Drăgușanu! A spus TOTUL despre relația ei cu Victor Slav

ACTUALITATE DOSAR PAPARAZZI MONDEN sport HOROSCOP multimedia Primele imagini de după escapada romantică a Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav! Paparazzii Spynews.ro au surprins tot

Ce se întâmplă la Londra, din păcate pentru ei, nu rămâne la Londra! Știm toate detaliile weekend-ului în doi petrecut de Bianca și de Victor!


T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro