Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea au dat nas în nas la un eveniment monden. Roşcata era la braţul lui Victor Slav, iar reacţia ei a fost halucinantă / Video

+2 click pentru
galerie

Întâlnire de gradul zero. Bianca si Cristea au dat nas in nas, aseară, la Gala Celebritaţilor din Capitală.

S-au certat, s-au împăcat si tot aşa până când au decis să meargă fiecare pe drumul lui. Bianca şi prinţul Cristea au trăit o poveste de dragoste cu năbădăi. Deşi la un moment dat formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, cei doi şi-au spus adio. Ba mai mult decât atât se pare că focoasa roşcată si Cristea abia daca se mai privesc in ochi.

''Are o relaţie. Are viaţa ei. Nu-mi permit eu să mă bag in relaţia ei'', a declarat Adi Cristea pentru Spynes.ro. După mai bine de jumatate de an in care cei doi nu şi-au vorbit si nu s-au văzut deloc, iată ca neprevăzutul s-a produs. "Printul'' si ''diva''au dat nas in nas la Gala Celebritaţilor din Capitală. Bianca a trecut pe langă Cristea alături de Victor Slav, fară să întoarcă măcar privirea spre cel ce i-a fost cândva iubit.

''Nu m-a salutat. Asta e. Nu e niciun fel de problemă'', a povestit "Prinţul" pentru Spynews.ro.

Roşcata si Adrian s-au desparţit la finele anului trecut după o lungă serie de certuri si împăcări. Daca Bianca şi-a găsit repede consolarea in braţele lui Victor Slav, nu acelaşi lucru se poate spune si despre fotbalist care a rămas acelaşi bărbat cuceritor de altădată.


 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro