Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, neînţelegeri şi discuţii înainte de botezul Sofiei! Ce se întâmplă în relaţia lor, înainte de marele eveniment

sursa: Facebook

 După ce a schimbat toate planurile pentru botezul Sofiei, se pare că Bianca Drăguşanu şi Victor Slav mai au un motiv de îngrijorare. Cei doi nu cad de comun acord cu privire la modul în care va fi creştinată micuţa lor.
Bianca şi Victor încă nu au stabilit felul în care Sofia va fi scufundată în cristelniţă. Se pare că acest subiect este unul foarte important pentru ei şi, până acum, niciunul nu cedează.
"Nu vreau să o scufunde cu totul şi am nişte discuţii pe tema asta cu Victor. El vrea să facă botezul tradiţional, copilul să fie scufundat cu totul în cristelniţă. Eu nu vreau să ude fetiţa foarte tare, nu vreau să o scufunde. Eu sunt un pic paranoică. Mie îmi este frică, am văzut o grămadă de chestii, dar cred că ne vom întâlni undeva la jumătate de drum şi voi face nişte vorbe cu preotul. Ştii ce spun? Ne împrietenim ca să facă cum spun eu" a declarat Bianca Drăguşanu la Antena Stars.   

Bianca Drăguşanu a devenit mămică pentru prima dată acum o lună când a născut o fetiţă perfect sănătoasă. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Vedeta a născut la o clinică privată, fetiţa măsurând 50 de cm şi cântărind 3250 de grame. Aceasta formează un cuplu alături de tatăl fetiţei ei, Victor Slav. Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cunoscut în platoul unei emisiuni la sfârşitul anului 2012 şi s-au îndrăgostit la prima vedere. Cei doi au fost iubiţi timp de trei luni, iar apoi au ales să se căsătorească, în septembrie 2013. Căsnicia lor a durat doar şase luni, după care au divorţat. După mai multe despărţiri şi împăcări, cei doi s-au împăcat, iar, în prezent, formează un cuplu. Vedeta a împlinit 35 de ani pe 6 martie 2017.

S.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro