Bianca Drăguşanu şi Victor Slav se căsătoresc la botezul Sofiei? "Vă puteţi aştepta". A făcut anunţul despre rochia de mireasă!

sursa: Facebook

Bianca Drăguşanu se pregăteşte pentru cel mai frumos eveniment din viaţa ei, botezul micuţei Sofia. Mai mult sau mai puţin voit, vedeta a mai făcut un anunţ surprinzător, acela că s-ar putea şi mărita.
Blonda a mărturisit la Antena Stars că, la cât este de nehotărâtă în ceea ce prieşte hainele, s-ar putea ca toată lumea să aibă parte de o surpriză neaşteptată în ceea ce îi priveşte imaginea.
"Aş putea să fac o surpriză şi la botez să vin îmbrăcată în rochie de mireasă", a declarat Bianca Drăguşanu pentru Antena Stars.
Întrebată dacă evenimentul va fi unul cu dublu sens, Bianca a început să zâmbească şi să lase de înţeles că, oricum, este vorba de ceva special şi că este foarte posibil ca la botez să aibă loc o surpriză.
"Da... voi ştiţi mai bine, adică cel puţin Răzvan, tu ştii. Vă puteţi aştepta şi la asta pentru că am făcut atât de multe rochii frumoase", a mai spus vedeta.

Bianca Drăguşanu a devenit mămică pentru prima dată acum o lună când a născut o fetiţă perfect sănătoasă. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Vedeta a născut la o clinică privată, fetiţa măsurând 50 de cm şi cântărind 3250 de grame. Aceasta formează un cuplu alături de tatăl fetiţei ei, Victor Slav. Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cunoscut în platoul unei emisiuni la sfârşitul anului 2012 şi s-au îndrăgostit la prima vedere. Cei doi au fost iubiţi timp de trei luni, iar apoi au ales să se căsătorească, în septembrie 2013. Căsnicia lor a durat doar şase luni, după care au divorţat. După mai multe despărţiri şi împăcări, cei doi s-au împăcat, iar, în prezent, formează un cuplu. Vedeta a împlinit 35 de ani pe 6 martie 2017.
S.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro