Bianca Draguşanu şi-a pozat fiica şi a cucerit internetul: "Doamne, e superbă"

+2 click pentru
galerie

Sursa foto: Instagram

Bianca Drăguşanu ar privi-o nonstop pe Sofia Natalia, fiica ei. Vedeta o pozează ori de câte ori are ocazia, în ipostaze care mai de care mai drăguţe.

Cea mai recentă fotografie cu Sofia Natalia a cucerit internetul. Micuţa doarme, iar lângă ea stă căţeluşa familiei, cuminte, parcă ar avea grijă ca nimeni să n-o deranjeze pe Sofia.

Totul este alb: îmbrăcămintea fetiţei, blana căţeluşei şi aşternuturile. "Doamne, e superbă! O minunăţie! An nou fericit! Superbe amandouă! Cât de dulce e", i-au scris admiratorii.

"Inima mea", sunt singurele cuvinte pe care Bianca Drăguşanu le-a putut scrie în descrierea fotografiei.

Bianca Drăguşanu a devenit mămică pentru prima dată acum o lună când a născut o fetiţă perfect sănătoasă. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Vedeta a născut la o clinică privată, fetiţa măsurând 50 de cm şi cântărind 3250 de grame. Aceasta formează un cuplu alături de tatăl fetiţei ei, Victor Slav.
Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cunoscut în platoul unei emisiuni şi s-au îndrăgostit la prima vedere. Cei doi au fost iubiţi timp de trei luni, iar apoi au ales să se căsătorească. Căsnicia lor a durat doar şase luni, după care au divorţat. După mai multe despărţiri şi împăcări, cei doi s-au împăcat, iar, în prezent, formează un cuplu.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro