Bianca Roman, ispita de la "Insula Iubirii", transformare totală! Îţi place cum îi stă cu noul ei look?

Bianca Roman a fost o ispită controversată de la "Insula Iubirii". Tânăra şi-a schimbat radical look-ul şi acum arată total diferit.

Bianca Roman a dovedit de nenumărate ori că este lipsită de inhibiţii. Ispita de la "Insula Iubirii" a înnebunit bărbaţii în competiţie, iar acum a decis că are nevoie de o schimbare.

Bianca Roman s-a vopsit un blond mai deschis, şi-a făcut părul ondulat şi şi-a făcut câteva şuviţe argintii. Prietenii virtuali au fost încântaţi şi au dat sute de like-uri.

Bianca Roman este una dintre tinerele care, de-a lungul vremii, a tot încercat să devină celebră. Iar acum doi ani, frumoasa provenită din Brașov a fost la un pas să devină asistenta lui Dan Capatos.

Lipsită de orice fel de inhibiții, Bianca a arătat întregii țări cu ce ”dotări” a înzestrat-o medicul estetician, bustul ei fiind, conform propriilor declarații din acea vreme, marele ei atu. Ultima ei apariţie la Tv a fost în show-ul "Insula Iubirii".

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Bianca, ispita de la "Insula Iubirii", a spus adevărul despre relaţia ei cu Bogdan! Ce s-a întâmplat la întâlnirea de 24 de ore?

Acum este o bombă sexy, dar în urmă cu câţiva ani nu era "tunată"! Cum arăta Bianca Roman, ispita de la "Insula Iubirii", înainte de a merge în Thailanda


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro