Blocat în Spania, Florin Salam a făcut un gest SUPERB pentru Roxana Dobre

România este, de ore bune, îngropată sub un start gros de nămeți. Lucru normal, de altfel, fiind iarnă. Dar, totodată, un lucru care l-a făcut pe Florin Salam să se îngrijoreze până peste poate, gândindu-se la momentele grele prin care trece frumoasa lui logodnică, Roxana Dobre.

Așa că, plecat în Spania, după ce a văzut ce se petrece în România și fiindu-i imposibil să se întoarcă în țară, manelistul a luat o decizie care, cu singuranță, ar încânta orice femeie. Mai exact, pentru ca Roxana să nu depună prea mult efort, cu atât mai mult cu cât a născut de curând și e încă în perioada de lăuzie, Florin Salam, fără să se uite la bani, a ”ordonat” ca iubitei sale să nu îi lipsească nimic. Iar asta a însemnat, printre altele, să fie angajați câțiva bărbați care să se ocupe de muncile mai grele, inerente perioadei și condițiilor meteo. Pentru că, evident, Roxana are nevoie ca cineva să deszăpezească și cineva trebuie să meargă și la cumpărături, iar temperaturile de afară nu sunt potrivite, totuși, unei femei care abia a născut și nu s-a recuperat, cu totul, după ce a adus pe lume cel de-al doilea copil al cuplului.


Roxana Dobre i-a dăruit lui Florin Salam, ala sfârșitul anului trecut, cea de-a doua fiică a lor. Florin Salam și Roxana Dobre s-au cunoscut în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti, iar dragostea dintre cei doi a fost una la prima vedere. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Roxana Dobre a adus pe lume, prin cezariană, două fetiţe sănătoase, prima primind numele de Jacqueline Maria, iar a doua Rania.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro