FOTO & VIDEO / Blondă şi leşinată sau şatenă şi jucăuşă? Imagini nevăzute cu Barbie de România

Este supranumită Barbie de România şi a devenit instant faimoasă după prestaţia de pe scena "X Factor", atunci când a leşinat după primele versuri ale piesei pe care o interpreta. Iată cum arăta Sabrina Fabian în urmă cu mulţi ani.

Acum este blondă şi seamănă cu păpuşa Barbie, dar înainte era o persoană obişnuită. Sabrina Fabian avea părul lung, şaten, necoafat şi nu atrăgea atenţia aşa cum o face acum.

Cine este Barbie de România

Sabrina Fabian a lucrat ca model pentru o agenție americană, după cum scrie în contul ei personal de Facebook. Chiar dacă prestaţia de la X Factor nu a fost reuşită, blonda a decis că e timpul să-şi încerce norocul pe reţelele de socializare. „Barbie de România” a postat un videoclip în care încearcă să cânte melodia „Love the way you lie", dar prietenii ei virtuali au criticat-o dur prin comentarii precum: "N-ai treabă cu muzica”, „Caloriferul meu e mai bun” sau „Ești afonă”.

VIDEO / A devenit vedetă după momentul de la "X Factor"! Iată ce nu ştiai despre viaţa lui Barbie de România

VIDEO / Ieri mătuşă, azi păpuşă! Cum arăta înainte să devină celebră "Barbie de România"!

A.B.

Foto: facebook

Citeşte şi:

Papușa nu e chiar... păpușă! Cum arată Barbie de România, seara, când e singură și se demachiază! Ai recunoaște-o pe stradă așa?

Barbie de România a leşinat din nou într-un platou de televiziune! Întreg momentul a fost filmat


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro