Boala copiilor ei a devastat-o. Cristina Bălan, ex - IMPACT, mărturisiri tulburătoare: "Mi-au trecut tot felul de gânduri prin cap"

Cristina Bălan, fosta compentată a trupei Impact, dar şi câştigătoarea unui important concurs de muzică din România, a făcut publică drama prin care trece.

Ea şi soţul ei, Gabi, au vorbit despre problemele de sănătate cu care se confuntă gemenii lor, Matei şi Toma. Micuţii suferă de Sindromul Down, iar toţi anii aceştia au fost o adevărată provocare. "Când băieţii aveau un an şi am fost cu ei la un control medical ne-a dat afară pentru că i-am spus că Sindromul Down nu este o boală. După naşterea gemenilor, nimeni nu ne-a îndrumat şi nu ne-a sfătuit ce să facem mai departe, pas cu pas", a declarat Cristina Bălan pentru o emisiune de televiziune.

Nici situaţia financiară a celor doi soţi Bălan nu a fost mai bună în toţi aceşti ani, iar susţinerea din partea Statului este una infimă. "Noi am obţinut gradul grav. Primim din partea statului aproximativ 800 de lei. Oricum este insuficient. Nu am vrut să spun povestea în timp ce concuram la emisiunea concurs. Nu am vrut milă sau să influenţez pe cineva", a mai completat aceasta. 

A fost în depresie

Cristina Bălan a trăit un adevărat calvar, a suferit de depresie şi chiar s-a izolat.  "A fost mai mult decât o depresie. Cred că am avut cinci. M-am îngrăşat foarte tare. Am simţit nevoia de izolare, după a urmat negarea. Mi-au trecut tot felul de gânduri prin cap. Voiam sa fug. Stăteam şi câte o săptămână în casă, nu voiam să ies nici până la magazin. Credeam că lumea mă judecă.", a declarat artista.

Cristina Bălan şi Gabi formează un cuplu din anul 2012. Cei doi copii, Matei şi Toma, au în prezent 2 ani şi 7 luni.

Sursă foto Captură Pro Tv

Citeşte şi
Cristina Bălan, ex-IMPACT, a vorbit pentru prima oară despre drama prin care trece. Copiii ei suferă de o boală cruntă: "Au sindromul Sindromul Down"

Nu o să-ți vină să crezi cum arată Cristina de la Impact! A pierdut lupta cu kilogramele?

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro